Vauva- ja taaperomuskari

Ahonkylän seurakuntakoti

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Muskarihetken lisäksi voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita musisoimaan ja leikkimään

Ei ennakkoilmoittautumista.

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Ahonkylän seurakuntakoti

Pyhäkoulu