Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Kuoro on aikuisista koostuva sekakuoro, jossa lauletaan kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä lauluja. Kuoron pyrkimyksenä on käydä kerran kuukaudessa sunnuntaiaamun messussa avustamassa.

Tule mukaan tutustumaan ja syventymään kuorolaulun saloihin sekä tapaamaan muita ihmisiä. Meillä on kuorossa hyvä yhteishenki; pilke silmäkulmassa puurramme ja hiomme ääniämme yhteen. Välissä pidämme luovan mehutauon ja jutustelemme niitä näitä.

Tervetuloa!

Eve&Ossi konsertti

Eve & Ossi on duo, jota yhdistää kaksi kauniisti yhteen soivaa ääntä, kaksi yhteen kietoutunutta tarinaa sekä yksi yhteinen usko, joka antaa aiheita lauluun.