Perheen sunnuntai

Perheen sunnuntai Kirkko, Kirkonkulma, Seurakuntakeskus

Vietä sunnuntaipäivä yhdessä ehtoollispöydässä, askarrellen, touhuten, leikkien, ruokaillen, kahvitellen...

Perheen sunnuntain ohjelma:
klo 10 messu kirkossa
klo 11-12.30 ruokailu seurakuntakeskuksessa (hinta: 5e aikuinen, 3e 3-15v.lapsi, alle 3v. ilmaiseksi)
klo 11-14.30 Kirkonkulmassa askartelua, enkelisuunnistusta, leikkimistä, ulkoilua,
Seurakuntakeskuksessa enkelikahvila ja enkelivalokuvausta.

Voit osallistua koko päivän ohjelmaan tai vain osaan siitä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita, sillä olemmehan yhtä Jumalan perhettä.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Tyttöjen Tupa