Pekka Simojoen ja Sami Aspin konsertti

Pekka Simojoen ja Sami Aspin konsertti Kirkko

Tule mukaan mielenkiintoiseen konserttiin!

Pekka Simojoki on pitkän linjan gospelmuusikko, jonka laulut kaikuvat jo ympäri maailmaa ja joka tuoreilla puheenvuoroillaan ja yhä uudistuvilla musiikillaan rakentaa ja ravisteleekin kirkkoamme. Nyt hän saapuu Ilmajoelle duona muusikko Sami Aspin kanssa.

Musiikin lisäksi miesten puheenvuorot ovat hyvin antoisiaa. Ne todistavat: Vieläkin meillä on taivaassa rakastava Isä, joka auttaa ja voi nostaa ihmisen suurimmastakin pimeydestä syliin, antaa kaiken anteeksi ja antaa uuden elämän.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Eve&Ossi konsertti

Eve & Ossi on duo, jota yhdistää kaksi kauniisti yhteen soivaa ääntä, kaksi yhteen kietoutunutta tarinaa sekä yksi yhteinen usko, joka antaa aiheita lauluun.

Musiikkiopiston ja seurakunnan yhteinen konsertti

Musiikkiopiston oppilaat musisoivat opettajiensa johdolla. Lisäksi kuullaan Riikka Setälän urkujensoittoa. Tervetuloa!