Perhetalo Aurinkoinen, Könnintie 27 b

Tule mukaan Ilmajoen seurakunnan ja MML:n Perhetalo Aurinkoisen järjestämään yksin- ja yhteishuoltajien olohuoneeseen1

YH-iltojen tarkoituksena on toimia vertaistukiryhmänä, jossa yksin- tai yhteishuoltajat voivat tavata toisiaan keskustelun ja joskus teemailtojen merkeissä. Illoissa on järjestetty lastenhoito. Pientä purtavaa nyyttärien tapaan.

Toiminta on maksutonta ja olet tervetullut muualtakin kuin Ilmajoelta!

Kokoontumiset syksyllä 2018 kerran kuussa tiistaisin klo 17.30–19.30. Päivät: 4.9., 2.10., 30.10., 13.11. ja 11.12.

Tiedustelut: MLL, jturkmen@gmail.com ja diakoniatyö, leena.martikkala@evl.fi

Järjestäjät: Mannerheimin lastensuojeluliitto Ilmajoen osasto sekä Ilmajoen seurakunnan diakoniatyö ja varhaiskasvatus.

Vastaava diakoniatyöntekijä, VIRKAVAPAALLA

Vastuualueet: perheet, päihteet, mielenterveys. Sijaisena toimii Päivi Penttilä.

Perhetalo Aurinkoinen, Könnintie 27 b

Seurakuntakeskus , Kellosali

Omaisryhmä

Avoin vertaistukiryhmä mielenterveysomaisille ja omaishoitajille