Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

vs. Vastaava diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Ahonkylän seurakuntakoti

kinkerit