Eve&Ossi konsertti

Eve&Ossi konsertti Kirkko

Eve & Ossi on duo, jota yhdistää kaksi kauniisti yhteen soivaa ääntä, kaksi yhteen kietoutunutta tarinaa sekä yksi yhteinen usko, joka antaa aiheita lauluun.

Tervetuloa kuuntelemaan maanläheistä ja tunnelmallista musiikkia, jonka herkät tulkinnat pysäyttävät elämänmakuisten aiheiden äärelle. Kappaleiden sanoitukset kertovat tarinoita arjesta, ihmissuhteista ja oman elämän kipuiluista käsitellen niitä kristityn arvomaailman pohjalta. Kaiken taustalta löytyy toivoa antava luottamus armolliseen Jumalaan.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Eve&Ossi kotisivut

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Laulun lähde