Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Kotokartano

Teema: Yhteinen puurojuhla omaishoitajille ja -hoidettaville. Vetovastuussa: Seurakunta, kunta ja JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille tai Soilelle.

Omaishoitajan arki on monesti työntäyteistä ja yksinäistä. Omasta itsestä ja jaksamisesta huolehtiminen jää vähälle.

On kuitenkin hoidettavankin edun mukaista, että hoitaja voi hyvin. Omaishoitaja tarvitsee tietoa, tukea ja virkistystä.
Vertaistuella on usein positiivinen vaikutus arjessa jaksamiseen. Vertaistuki antaa muun muassa henkistä virkistystä ja sosiaalisia suhteita.

Omaishoitajien vertaistapaamisia Ilmajoen kunnan alueella järjestää yhteistyössä Ilmajoen kunta, JIK ky, SPR ja Ilmajoen seurakunta.

Tapaamisten vetovuoro vaihtelee vuorotellen kunkin yhteistyötahon kesken, myös paikka, aika ja teema vaihtuvat.

Tapaamisista ilmoitetaan noin viikkoa ennen tapahtumaa Ilmajoki-lehden seurapalstalla. Seurakunnan tilaisuudet ilmoitetaan myös kirkollisissa uutisissa ja seurakunnan internet sivuilla.

Vertaistapaamisiin ovat tervettulleita kaikki omaishoitajat.

Muistathan ilmoittautua tapahtumiin aina viikkoa ennen!

Yhteistiedot ilmoittautumista varten:

Ilmajoen sosiaalitoimisto, sosiaalityöntekijä Kirsti Yli-Ojanperä, p. 044 419 1255, kirsti.yli-ojanperä@ilmajoki.fi

JIK ky, avopalveluohjaaja Heli Hietala, p. 050 515 1026, heli.hietala@jikky.fi

Ilmajoen seurakunta, diakoniatyöntekijä Soile Vaaranmaa p. 050 537 0326, soile.vaaranmaa@evl.fi

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Ahonkylän seurakuntakoti

Käsityöpaja

Yhdessäolon ilta käsitöiden ja askartelujen äärellä.

Käsityökamari

Yhdessäolon ilta jutellen ja käsitöitä tehden.

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.