Selevän päivän joulujuhla

Yhteinen jouluhetki kaikille, joiden elämän matkalla on ollut riippuvuuden aiheuttamia haasteita. Tarjolla joulupuuroa ja muuta jouluista.

Yhteinen jouluhetki Ilmajoen seurakuntakeskuksen leipäsalissa ke 12.12.klo 18-20 kaikille, joiden elämän matkalla on ollut riippuvuuden aiheuttamia haasteita. Tarjolla joulupuuroa ja muuta jouluista.

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.