Lapsiparkki

Lapsiparkista hoitopaikka hetkeksi. Lapsiparkkitoiminnan avulla haluamme helpottaa pikkulapsiperheiden arkea.

Mihin voisi viedä lapsen hoitoon hetkeksi? Nyt se on mahdollista Kirkonkulmassa.

Maksuton Lapsiparkki keskiviikkona klo 9.30 - 11.30 Kirkonkulmassa. Varaa parkkipaikka viimeistään maanantaina p..040 358 2456 / Anu Tuomi. Lapsia hoitavat seurakunnan omat lastenohjaajat. Lapset otetaan parkkiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitettu määrä. Lapsiparkki on maksuton.

Ahonkylän seurakuntakoti

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.