Yhteisvastuukeräyksen aloitus

Yhteisvastuukeräyksen aloitus Seurakuntakeskus

Keräys alkaa jumalanpalveluksella klo 10 ja jatkuu perhepäivänä sekä yhteisvastuulounaalla seurakuntakeskuksessa.

Tarjolla mm. makaronilaatikko, lihapullat, perunat, salaatit ja jälkiruoka.
Aikuiset 14€, 5-12v. 4€, Perhelippu 30€ (2 aik+ 2-3 lasta)

Arpajaiset ja Yhteisvastuukeräyksen tuotteita myynnissä. Kasvomaalausta lapsille!

Lämpimästi tervetuloa!

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.