Aurinkoinen (Muu erityisryhmä)

Muu tila

Vertaistukea yksin- ja yhteishuoltajille MLL:n perhetalo Aurinkoisessa, Könnintie 27b Ilmajoki

Vertaistukiryhmä yksin- ja yhteishuoltajille. Illoissa on pientä purtavaa ja järjestetty lastenhoito.

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.