Perhekerhossa lapsilla eikä aikuisilla ole ikärajoja. Lapset voivat osallistua kerhoon yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai esim hoitajan kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla milloin vain.

Perhekerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa.

Kerhoon voi varata omat eväät mukaan. Perhekerhossa keitetään kahvi/tee/mehu 0,50€ ja myös sämpylää hinta 1,00€.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nuorten perheiden päivä

Tutustumis- ja toimintapäivä seurakuntakoti Tuomi-Aholla klo 12-16.

Kehitysvammaisten kirkkopyhä (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Ilmajoen ja Kurikan yhteinen kehitysvammaisten kirkkopyhä.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.