Korsuveljien konsertti

Kirkko

Tervetuloa Korsuveljien konserttiin! Mukana musisoimassa myös Susanna Erkinheimo, Katriina ja Venla Mäki.

Ilmajoen Korsuveljet-kuoro on alun perin sotaveteraaneista muodostunut mieskuoro, joka on esiintynyt lähes 30 vuotta. Kuoron nykyiset laulajat (14) ja säestäjä dir.mus. Reino Saranpää ovat kaikki seuraavaa sukupolvea. Ohjelmistossa on pääasiassa sota-ajan lauluja, mutta viime aikoina on laulettu konserteissa myös viihdemusiikkia.

Nyt Korsuveljet ottavat uuden askeleen kirkkomusiikin pariin. Tämä on ensimmäinen varsinainen kirkkokonsertti. Konsertti alkaa Joonas Kokkosen sävellyksellä Paavon virsi.

Kuorolla on vieraana laihialaiset laulajat Susanna Erkinheimo, Katriina Mäki ja Venla Mäki. Heitä säestää kanttori Riikka Setälä. Heillä on kattava ohjelma, jonka he ovat esittäneet mm. Laihian kirkossa. Mainittakoon, että laihialaisten sukujuuret menevät Ilmajoen Nopankylään.

Konsertissa puhuu kirkkoherra Jani Latva-Nikkola. Hän myös juontaa tilaisuuden.

Vapaapääsy, ohjelma 10 €. Tervetuloa!

Dooriset

Tervetuloa kuoroon!

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Kirkko

Taivaallista musiikkia ja kansanlauluja