Taivaallista musiikkia ja kansanlauluja

Taivaallista musiikkia ja kansanlauluja Kirkko

Pietarilainen huippulaulajien a cappella-yhtye Konevitsa-kvartetti

Huippusuosittu Konevitsa-kvartetti pitää konsertin Ilmajoen kirkossa tiistaina 2. 4. Kvartetti koostuu Pietarin valtiollisen konservatorion käyneistä ammattimuusikoista, jotka laulavat a cappella- tyyliin eli ilman säestystä. Heillä on konserttikiertueita jouluisin ja keväisin eri puolilla maailmaa, Suomen lisäksi muun muassa Amerikassa, Japanissa ja Kiinassa. Kevään ohjelmistossa on mukana suureen paastoon ja pääsiäiseen liittyviä lauluja eri maiden kansanlaulujen lisäksi.

Kvartetti sai alkunsa kun Konevitsan luostari palasi neuvostoaikojen jälkeen takaisin luostariksi. Alkuun luostarissa oli vain kolme munkkia, jotka tarvitsivat apua jumalanpalvelusten laulamisessa. Suomesta oli luostarissa talkooapua rakennusten kunnostustöissä ja kvartetti ryhtyi pitämään heille konsertteja. Pian heitä toivottiin konsertoimaan Suomeen ja täältä edelleen muualle maailmaan. Konsertin tuotto käytetään luostarin toiminnan hyväksi. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 12€. Tervetuloa!

Dooriset

Tervetuloa kuoroon!

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Dooriset

Tervetuloa kuoroon!