Pääsiäisyön messu

la 20.4. kello 23.00 - su 21.4. kello 01.00

Pääsiäisyön messu Kirkko

Kristus on voittanut kuoleman!

Ensimmäisenä pääsiäisaamuna naiset kohtasivat Jeesuksen haudalla enkelin, joka kertoi heille Jeesuksen nousseen kuolleista. Siitä tapahtumasta kristinusko syntyi ja maailmanhistoria muuttui. Jumala herätti Jeesuksen kuolleista ja mursi kuoleman kahleet.

Pääsiäisyön messu on pääsiäisaamun messun rinnalla kristittyjen tärkein jumalanpalvelus. Ensimmäisen pääsiäisaamun tapahtumien lisäksi messun aiheena on kasteen muistaminen, sillä kasteessa meidät on liitetty osaksi Kristuksen voittoa.

Pääsiäisyön messun vietto alkaa jo klo 19:00 seurakuntakeskuksessa messun etkoilla, joissa valmistellaan juhlaa, messu alkaa klo 23:00 ja sen päätyttyä on seurakuntakeskuksessa jatkot, jonka kohokohtana on yhteinen pääsiäisateria. Voit osallistua yhteen tai kaikkiin tapahtumiin.

Tule mukaan juhlistamaan pääsiäistä.

Liturgina on Jussi Haavisto, saarnan pitää Maria Siekkinen, kanttorina on Riikka Setälä.

Tervetuloa messuun!

Jumala on yksi, mutta samalla hän on ilmoittanut itsensä meille Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Tämän uskon mysteerin äärelle hiljennytään tänä sunnuntaina.

Juhannuksen sanajumalanpalvelus

Tervetuloa jumalanpalvelukseen! Keskikesän juhla viittaa jo jouluun, sillä Johannes Kastajan tehtävänä oli raivata tietä Jeesukselle.

Konfirmaatiomessu

Tervetuloa konfirmaatiomessuun!

Messun aiheena on "Kadonnut ja jälleen löytynyt", joka kertoo meille siitä miten Jumala etsii ja kutsuu meitä luokseen.