Diakonian Sokkoretki

Diakonian Sokkoretki

Ilmoittautuminen on päättynyt

Jännitystä elämään! Diakoniatyö järjestää Sokkoretken toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Retken hinta on 35 €, joka sisältää linja-autokuljetuksen, lounaan, retkikohteiden sisäänpääsymaksut ja esittelyt sekä iltapäiväkahvin ja suolaisen purtavan.

Varaa mukaan käteistä, sillä matka maksetaan linja-autossa lähdön yhteydessä.

Omaa evästä voi ottaa mukaan, ainakin juomapullo kannattaa varata. Huomioithan myös säänmukaisen vaatetuksen ja mukavat kengät.

Matkaan lähdetään

Klo 8 Koskenkorvan S-Marketin parkkipaikalta

Klo 8:15 Srk-keskuksen parkkipaikalta

Klo 8:25 Ahonkylän linja-autopysäkiltä kantatien varresta.

Paluu Ilmajoen srk-keskuksen parkkipaikalle klo 19. Myös Ahonkylässä ja Koskenkorvalla voi palatessa jäädä pois kyydistä.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET:

24.4.2019 mennessä.

Ilmoittaudu tästä tai suoraan Soilelle: soile.vaaranmaa@evl.fi, puh. 050 537 0326.

Muistathan mainita allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautuessasi.

Tervetuloa mukaan!

Diakoniatyö

Leena, Liisa, Soile ja Asko

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Kellotapuli

Tapulikahvio

Tule piipahtamaan Tapulikahviossa!

Yv:n peräkonttikirppis

Tule viettämään mukava päivä koko perheen kesken. Aikuiset voivat virkistäytyä ostosten lomassa kahviossa ja lapsille on luvassa omaa puuhaa. Tapahtuman tuotto kerätään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykselle, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta. Lämpimästi tervetuloa!

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.