Työttömien leiripäivä

Työttömien leiripäivä Kalajaisten leirikeskus

Tervetuloa viettämään leiripäivää Kalajaisiin!

Luvassa on mukavaa yhteistä ohjelmaa, ulkoilua ja kirkkohetki. Mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Päivän aikana syömme myös lounaan ja juomme kahvit.

Leiripäivän hinta on 5 euroa, joka maksetaan käteisellä leirikeskuksessa. Paikalle saavutaan kimppakyydein.

Lisätietoa päivästä ja kimppakyydeistä voit kysyä diakoniatyöntekijä Liisa Rintakalliolta.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Aurinkoinen

Vertaistukea yksin- ja yhteishuoltajille Mll:n perhetalo Aurinkoinen, Könnintie 27 b.

Hävikki-iltapala (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Hävikki-iltapalalla valmistetaan ja nautitaan yhdessä ateria, joka on valmistettu kaupoista saaduista hävikkituotteista.

Hävikki-iltapala (Muu diakoniatyön tilaisuus)