Iltaperhekerho

Koko perheen iltakerho kaikenikäisille vauvasta vaariin. Kerhossa voit levähtää, juoda kupposen kahvia, jutella, leikkiä tai askarrella. Kerho päättyy yhteiseen iltahartauteen.

Iltaperhekerhoon voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ovet ovat auki klo 17.30-19. Kerhossa ei ohjattua ohjelmaa, mutta mahdollisuus askarteluun. Ilta päättyy yhteiseen iltahartauteen, joka alkaa noin klo 18.45.

Iltaperhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kerho on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Kerhossa tarjotaan kahvi/tee/mehu

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Huoltoasemailta

Tervetuloa huoltoasemailtaan