Selevän päivän saunailta

Selevän päivän saunailta Kalajaisten leirikeskus

Lähde viettämään selvän päivän saunailtaa!

Ilta on tarkoitettu kaikille niille ihmisille, jotka kamppailevat päihde- ym riippuvuuksien kanssa.

Naisten saunat lämpiminä klo 17-18 ja miesten saunat klo 18-19.30.
Tarjolla iltapalaa, vapaata yhdessäoloa ja iltahartaus.
Ota mukaan saunavarusteet.

Jos tarvitset kyytiä, ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Leena Martikkalaan, 0505370359 maanantaihin 13.5. mennessä.

Tervetuloa selvin päin!

Kellotapuli

Tapulikahvio

Tule piipahtamaan Tapulikahviossa!

Yv:n peräkonttikirppis

Tule viettämään mukava päivä koko perheen kesken. Aikuiset voivat virkistäytyä ostosten lomassa kahviossa ja lapsille on luvassa omaa puuhaa. Tapahtuman tuotto kerätään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykselle, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta. Lämpimästi tervetuloa!

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.