Pappi tai diakoniatyöntekijä tavattavissa Etelä-Pohjanmaan opistolla

Muu tila

Painaako mieltäsi jokin opiskeluun tai elämään yleensä liittyvä asia, josta haluaisit keskustella luottamuksellisesti? Pappi tai diakoniatyöntekijä on Etelä-Pohjanmaan opistolla tavattavissa juuri Sinua varten. Tapaamiset ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille.

Oli mielessäsi oleva asia iso tai pieni, tule juttelemaan!

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.