Raamattukerhon päätös Kalajaisissa (Diakoniapiiri, päiväpiiri tai kerho)

Kalajaisten leirikeskus

Aikuisten kehitysvammaisten Raamattukerhon päätös Kalajaisten leirikeskuksessa.

Mukavaa yhdessäoloa, hartaus ja musiikkia, makkaranpaistoa ja iltapalaa. Omat kyydit. Tervetuloa!
Ilmoittaudu Soilelle 24.5.2019 mennessä.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Tiistairuokailu