Kesätoimintaa perheille

Kesätoimintaa perheille Kirkonkulma

Kesätoimintaa perheille

Perheiden kesätoimintaa Kirkonkulmassa, omat evät mukaan. Voit touhuta ulkona tai sisällä, askarrella ja leikkiä. Myös isovanhemmat lastenlasten kanssa tervetulleita mukaan.

Kesätoiminnassa ei ohjattua toimintaa. Voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ovet ovat avoinna klo 10-15. Kesätoiminnassa keitetään myös kahvia/teetä ja saatavilla on mehua. Hinta 0,50 euroa.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Kirkonkulma, Kirkkotie 37