Kesätoimintaa perheille

Kesätoimintaa perheille Kirkonkulma

Kesätoimintaa perheille

Perheiden kesätoimintaa Kirkonkulmassa, omat evät mukaan. Voit touhuta ulkona tai sisällä, askarrella ja leikkiä. Myös isovanhemmat lastenlasten kanssa tervetulleita mukaan.

Kesätoiminnassa ei ohjattua toimintaa. Voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ovet ovat avoinna klo 10-15. Kesätoiminnassa keitetään myös kahvia/teetä ja saatavilla on mehua. Hinta 0,50 euroa.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1