Tapulin vapaaehtoisten perehdytys

Tapulin vapaaehtoisten perehdytys Seurakuntakeskus

Tapuli-kahvion kesän vapaaehtoisille perehdytysilta

Tapuli-kahvio on lähetys- ja diakoniatyön kesäkahvio, joka on auki keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin. Jos haluat tulla parin tunnin kahviovuoroon vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä lähetyssihteeriin tai diakoniatyöntekijään. Perehdytysilta on kaikille avoin.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Kirkkokahvilla tutustutaan Open Doors.in työhön

Messun jälkeen seurakuntakeskuksessa kirkkokahvin yhteydessä Jimmy Huhtala kertoo Open Doors.in kristillisestä työstä.

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.
ma 18.11.2019 klo 9.00 - to 5.12.2019 klo 12.00

Seurakuntakeskus, Virastotalo