Tapulin vapaaehtoisten perehdytys

Tapulin vapaaehtoisten perehdytys Seurakuntakeskus

Tapuli-kahvion kesän vapaaehtoisille perehdytysilta

Tapuli-kahvio on lähetys- ja diakoniatyön kesäkahvio, joka on auki keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin. Jos haluat tulla parin tunnin kahviovuoroon vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä lähetyssihteeriin tai diakoniatyöntekijään. Perehdytysilta on kaikille avoin.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Kellotapuli

Tapulikahvio

Tule piipahtamaan Tapulikahviossa!

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Kellotapuli

Tapulikahvio