Tiistairuokailu

Tiistairuokailu Seurakuntakeskus

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.
ma 18.11.2019 klo 9.00 - to 5.12.2019 klo 12.00

Seurakuntakeskus, Virastotalo