Kesätoimintaa perheille Kirkonkulma

Kesätoimintaa perheille

Perheiden kesätoimintaa Kirkonkulmassa, omat evät mukaan. Voit touhuta ulkona tai sisällä, askarrella ja leikkiä. Myös isovanhemmat lastenlasten kanssa tervetulleita mukaan.

Kesätoiminnassa ei ohjattua toimintaa. Voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ovet ovat avoinna klo 10-15. Kesätoiminnassa keitetään myös kahvia/teetä ja saatavilla on mehua. Hinta 0,50 euroa.

Yv:n peräkonttikirppis

Tule viettämään mukava päivä koko perheen kesken. Aikuiset voivat virkistäytyä ostosten lomassa kahviossa ja lapsille on luvassa omaa puuhaa. Tapahtuman tuotto kerätään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykselle, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta. Lämpimästi tervetuloa!

Muu tila

Poikien ja isien kalaretki Merikarvianjoelle (Varhaisnuorisotyön retki tai leiri)

Lähde mukaan kalastamaan ja nauttimaan nuotion rauhasta.