Aurinkoinen

Aurinkoinen

Muu tila

Vertaistukea yksin- ja yhteishuoltajille Mll:n perhetalo Aurinkoinen, Könnintie 27 b.

Tarkoitus on tavata toisiaan keskustelun ja teemailtojen merkeissä.
Illassa keskustelua alustaa varhaiskasvatuksen ohjaaja Ulla Tuomola.

Tiedustelut:
MLL, jturkmen@gmail.com
leena.martikkala@evl.fi

Järjestäjät:
Mannerheimin lastensuojeluliitto Ilmajoen osasto sekä
Ilmajoen seurakunnan diakoniatyö ja varhaiskasvatus.

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.