Yv:n peräkonttikirppis

Yv:n peräkonttikirppis

Ilmoittaudu tästä

Tule viettämään mukava päivä koko perheen kesken. Aikuiset voivat virkistäytyä ostosten lomassa kahviossa ja lapsille on luvassa omaa puuhaa. Tapahtuman tuotto kerätään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykselle, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta. Lämpimästi tervetuloa!

HALUATKO MYYJÄKSI KIRPPIKSELLE?
Ilmoittaudu myyjäksi ja tee myyntipöytävaraus 7.6. mennessä Ilmajoen seurakunnan nettisivujen kautta: www.ilmajoenseurakunta.fi >> ilmoittautumiset. Tarkemmat ohjeet ilmoitetaan myyjille myöhemmin sähköpostin kautta. Myyntipaikan inta on 10 euroa, joka kerätään Yhteisvastuun hyväksi. Myyntitulot saat pitää itselläsi, mutta halutessasi voit lahjoittaa tuoton myös Yhteisvastuukeräykseen.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Tiistairuokailu

Kalajaisten leirikeskus

Raamattukerhon päätös Kalajaisissa (Diakoniapiiri, päiväpiiri tai kerho)

Aikuisten kehitysvammaisten Raamattukerhon päätös Kalajaisten leirikeskuksessa.