Poikien ja isien kalaretki Merikarvianjoelle (Varhaisnuorisotyön retki tai leiri)

Lähde mukaan kalastamaan ja nauttimaan nuotion rauhasta.

Pojat ja isät valtaavat Merikarvianjoella Puukosken ja nauttivat kalastuksesta. Puukoskesta nousee pääasiassa kirjolohta, myös meritaimen ja hauki ovat
mahdollisia saaliita.
Kalastusoppaana on talousjohtaja Antti Viita: hän antaa hyviä vinkkejä kalastukseen.

Päivän aikana istumme nuotion äärellä ja nautimme siinä välipalaa.
Yhdessä menemme myös syömään.
.
Hinta lapsi/aikuinen 50€, poika 25€. Hintaan sisältyy matkat, ruoka, välipala ja kalastusmaksu.

Poika voi lähteä retkelle yksin tai yhdessä isän, paapan, kummisedän kanssa.

Retkestä lähetetään kirje lähempänä.

Lisätietoja Nina Koivumäki puh. 0505540629

Kirkonkulma, Kirkkotie 37, Ilmajoki

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37, Ilmajoki

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1