Perheiden mökki-ilta

Perheiden mökki-ilta Kalajaisten leirikeskus

Lähde viettämään perheiden mökki-iltaa seurakunnan leirikeskukseen.

Ilta alkaa yhteisellä ruokailulla klo 17-18. (ruokailun hinta aikuiset 5e, lapset 3-14v. 3e, alle 3v. ilmaiseksi)

Ruokailun jälkeen voit:
- saunoa
- uida
- meloa kanooteilla tai soudella
- pelailla ulkona tai sisällä
- onkia (omat onget mukaan)
- paistaa lettuja
- ja kaikkea muuta kivaa.

Illassa ei ole ohjattua toimintaa. Mökki-illassa on yhteinen hartaushetki.
Mökki-iltaan voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1