Opastettu hautausmaakierros

Opastettu hautausmaakierros

Lähtö Kellotapulin edestä

Noin tunnin kestävä hautausmaakierros "Naisten elämää"

Ilmajoen kauniilla hautausmaalla kuullaan vahvojen naisten tarinoita. Kierros lähtee Kellotapulin edestä. Tervetuloa mukaan!

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.