Opas kirkossa kesällä

Opas kirkossa kesällä

Tervetuloa tutustumaan kirkkoon!

Opas päivystää kirkossa kesä-sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-15.

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.