Seitsemän sillan kulttuuripyöräily

Seitsemän sillan kulttuuripyöräily

Kellotapuli

Tapulikahvio auki Seitsemän sillan kulttuuripyöräily-tapahtumassa.

Katso myös muut pysähdyspisteet

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.