Hävikki-iltapala (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Hävikki-iltapalalla valmistetaan ja nautitaan yhdessä ateria, joka on valmistettu kaupoista saaduista hävikkituotteista.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Raamattupiiri

Raamattupiiri Paavalin jalanjäljissä on interaktiivinen, avoimen keskusteleva raamattupiiri apostoli Paavalin tekstien äärellä.

Tiistairuokailu