Kehitysvammaisten leiripäivä

Kehitysvammaisten leiripäivä Kalajaisten leirikeskus

Tervetuloa viettämään mukavaa leiripäivää seurakunnan leirikeskukseen Kalajaisiin.

LEIRIPÄIVÄN OHJELMA:

klo 10.00 ........................................ Aloitus

klo 11.00 ........................................ Lounas

klo 12.00 .................................... Ohjelmaa

klo 13:30 .................................. Päiväkahvi

klo 14.00............................. Ehtoollishetki

klo 15.00............................... Kotimatkalle

Leirimaksu 15 euroa, johon sisältyy ruoka, ohjelma ja edestakainen matka.

Ilmoittautumiset viimeistään 22.8.2019 diakoniatyöntekijä Soile Vaaranmaalle: p. 050 537 0326 / soile.vaaranmaa@evl.fi

Lisätietoja saa myös Soilelta.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Kehitysvammaisten Raamattukerho

Raamattukerho kokoontuu kerran kuukaudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä.

Tiistairuokailu