A-leiripäivä Kurikan Saukkorannassa

A-leiripäivä Kurikan Saukkorannassa

Perinteinen A-Leiripäivä yhdessä Kurikkalaisten kanssa to 5.9. kello 09.00 Riihikappeli, Saukkoranta

A-Leiripäivä Kurikan Saukkorannassa, os. Saukkotie 231. Leiripäivä kestää klo 9-15:30.
Ohjelmassa saunaa, sanaa ja sapuskaa. Ota mukaan saunomisvälineet!
Mukana Mari Saikkonen, Leena Martikkala, Risto-Pekka Alhainen ja Tuomas Salminen.

HUOM! Ilmoittauduthan etukäteen Leenalle tai Tuomakselle!

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.
ma 18.11.2019 klo 9.00 - to 5.12.2019 klo 12.00

Seurakuntakeskus, Virastotalo

Lahjoita Joulukassi

Lahjoita Joulukassi Kauppalista

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.