Hävikki-iltapala

Hävikki-iltapala Seurakuntakeskus

Tehdään iltapalaa ja vietetään aikaa yhdessä.

Tule yksin tai kaverin kanssa mukaan valmistamaan iltapaa tarvikkeista, joita on saatu lahjoituksena ilmajokisista ruokakaupoista. Voit ottaa mukaasi iltaa varten säilytysrasioita mahdollisen ylijäämäruuan kotiin viemiseksi. Tervetuloa mukaan!

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Kehitysvammaisten Raamattukerho

Raamattukerho kokoontuu kerran kuukaudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä.

Huoltoasema special

Tervetuloa elämänmakuiseen, henkilökohtaisen uskon äänen täyttämään iltaan!