Diakoniatyö 100 vuotta Ilmajoella

Diakoniatyö 100 vuotta Ilmajoella Kirkko, Seurakuntakeskus

Ilmajoen seurakunnan diakoniatyö täyttää 100 vuotta. Tätä juhlitaan su 15.9.

Diakonian juhlapäivän ohjelmassa on messu klo 10 Ilmajoen kirkossa. Jumalanpalveluksessa saarnaa diakoni, hiippakuntasihteeri Johanna Korkeaniemi. Messun jälkeen on tarjolla lounas seurakuntakeskuksessa. Diakoniatyöstä kertova näyttely on esillä Ristisalin etuosassa. Diakoniajuhlassa juhlapuheen pitää rovasti Juhani Erkkonen.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita 100-vuotisjuhlapäivään.

Vastaava diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: perheet, päihteet, mielenterveys.

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Kehitysvammaisten Raamattukerho

Raamattukerho kokoontuu kerran kuukaudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä.

Tiistairuokailu