Kehitysvammaisten Raamattukerho

Muu tila

Raamattukerho kokoontuu kerran kuukaudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä.

Kokoontuu Onnenkodilla. Aiheena 10 käskyä.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Tiistairuokailu

Kalajaisten leirikeskus

Raamattukerhon päätös Kalajaisissa (Diakoniapiiri, päiväpiiri tai kerho)

Aikuisten kehitysvammaisten Raamattukerhon päätös Kalajaisten leirikeskuksessa.