Laavuyö (Varhaisnuorisotyön retki tai leiri)

la 21.9. kello 18.00 - su 22.9. kello 09.00

Kalajaisten Heikin laavu

Lähde rohkeasti mukaan viettämään yötä laavulla!

Yö laavulla tapahtuma starttaa la 21.9.2019 klo 18.00 seurakunnan Kalajaisten leirikeskuksen pihasta, Jurvantie 1410. Yhdessä kävelemme Kalajaisten Heikin laavulle. Illan aikana touhuamme yhdessä leikkien ja nautiskellen nuotion äärellä. Aamulla menemme vielä yhdessä leirikeskukseen aamupalalle, josta kotiin pääse lähtemään n klo 9.

Mukaan: makuualusta, makuupussi, taskulamppu, muki, evästä iltapalaksi: seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut.
Maksu 8€ aikuinen ja 4€ lapsi. Maksu kerätään leirillä.

Ilmoittautumislinkki avautuu tälle sivulle 28.8 klo 19.00.

Lisätietoja Nina Koivumäki puh. 0505540629

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho