Perheen sunnuntai

Kirkko, Seurakuntakeskus

Tervetuloa viettämään sunnuntaipäivää kirkolle ja seurakuntakeskukseen

Klo 10 Pikkukansan messu Ilmajoen kirkossa. Pikkukansan messu on Johanna Vuorenmaan lastenlauluista tehty messu.

Klo 11-12.30 Ruokailu seurakuntakeskuksessa. Hinta 5e aikuiset, 3e 5-12-vuotiaat lapset, alle 5v. ilmaiseksi

Klo 14 saakka seurakuntakeskuksessa tekemistä lapsille: enkelien etsintää, enkelimuskari ja askartelua.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1