4 -vuotissynttärit

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tänään juhlitaan nelivuotiaita. 4-vuotissynttärit on vuonna 2015 lasten ja heidän perheidensä juhlapäivä.

Ohjelma:
klo 16.30-17.30 Ruokailu ja täytekakkutarjoilu seurakuntakeskuksessa

Ruokailun jälkeen synttärisankareille askartelua

klo 18 Pekka Laukkarinen duo lastenkonsertti Ilmajoen kirkossa

4-vuotissynttäreille on ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi. Lisätietoja Ulla Tuomola p.044 717 7575 tai ulla.tuomola@evl.fi

Tervetuloa!

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1