Pekka Laukkarinen duo lastenkonsertti

Koko perheen ilmainen lastenkonsertti kirkossa.

Pekka Laukkarinen duon lastenkonsertti on riemukas ja vauhdikas hetki tuttujen lastenlaulujen äärellä. Tässä konsertissa myös aikuiset viihtyvät.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1