Pekka Laukkarinen duo lastenkonsertti

Koko perheen ilmainen lastenkonsertti kirkossa.

Pekka Laukkarinen duon lastenkonsertti on riemukas ja vauhdikas hetki tuttujen lastenlaulujen äärellä. Tässä konsertissa myös aikuiset viihtyvät.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)