Tyttöleiri

Kalajaisten leirikeskus

Syksyinen tyttöleiri Kalajaisissa

Lähde viettämään leiriä yhdessä kavereiden, isostyttöjen ja Taivaan Isän seurassa.
Ilmoittautuminen alkaa netissä 16.9.klo 9.00.

Tiedustelut Ritva Mantere 0505540628.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho