Hävikki-iltapala

Hävikki-iltapala Seurakuntakeskus

Tehdään iltapalaa ja vietetään aikaa yhdessä.

Tule yksin tai kaverin kanssa mukaan valmistamaan iltapaa tarvikkeista, joita on saatu lahjoituksena ilmajokisista ruokakaupoista. Voit ottaa mukaasi iltaa varten säilytysrasioita mahdollisen ylijäämäruuan kotiin viemiseksi. Tervetuloa mukaan!

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.
ma 18.11.2019 klo 9.00 - to 5.12.2019 klo 12.00

Seurakuntakeskus, Virastotalo

Lahjoita Joulukassi

Lahjoita Joulukassi Kauppalista

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.