Laulun lähde

Tervetuloa Laulun lähde- kuoroon!

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro. Laulamme kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä sekakuorolauluja ja mehutauolla jutustelemme niitä näitä. Kerran kuussa pyrimme käymään sunnuntai-aamun messuissa avustamassa. Tule rohkeasti mukaan, kuorossa laulaminen on mukavaa. Samalla pidämme yllä sosiaalisia suhteita! Tervetuloa!

Kirkkokahvilla tutustutaan Open Doors.in työhön

Messun jälkeen seurakuntakeskuksessa kirkkokahvin yhteydessä Jimmy Huhtala kertoo Open Doors.in kristillisestä työstä.

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.

Iltamusiikkia

Marit ja Mikot sekä mieskuoro IlkanMiehet esittävät omaa hengellistä musiikkiaan erikseen ja lopuksi yhdessä. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!