Kehitysvammaisten Raamattukerho

Muu tila

Raamattukerho kokoontuu kerran kuukaudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä.

Kokoontuu Jaakontuvalla. Aiheena Daavid ja Goljat.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Muu tila

Kehitysvammaisten Raamattukerho