Kurpitsakirkko

Kurpitsakirkko Kirkko

Kouluikäisten jumalanpalvelus

Kouluikäisten Kurpitsakirkko, jonne saat pukeutua naamiaisasuun.
Ota taskulamppu mukaan, sillä sitä tarvitaan...
Mukana menossa Nina, Ippa ja Maria-pappi

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1