Pyhäkoulu

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Pyhäkoulussa opitaan elämän perusasioita kuten kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista sekä Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista laulujen, Raamatun kertomusten, askarteluiden ja leikin avulla. Ohjaajina toimivat pyhäkoulun ohjaajat.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho