Voimavirsiä

su 27.10. kello 18.00 - kello 19.00

Voimavirsiä Kirkko

Vuorovaikutteinen konserttikokonaisuus, jonka sisältö rakentuu suomalaisen virsikirjan virsistä. Antti Ikonen, laulu ja viulu, Ilpo Vuorenoja, kitara. Mukana yhteislauluja. Tervetuloa!

Baritoni Antti Ikosen ja kitaristi Ilpo Vuorenojan duo on klassisten instrumenttien muodostama akustinen virsiyhtye, jossa tekstilähtöisyys ja joustavuus ovat kantavia voimia.

Ikosen ja Vuorenojan lähestymistapa käsittää yksittäisen virren pienimuotoisena taideteoksena, joissa sanan ja sävelen liitto koskettaa kohtaajaansa. Sovitukset ja tulkinnat tuovat tuttuihin lauluihin myös runsaasti uutta vivahteikkuutta. Instrumentaalinumeroissa kitaran rinnalla kuullaan viulua. Esitysten väleissä taustoitetaan, miten monenlaisia reittejä erilaista alkuperää olevat laulut ovat päätyneet meille tutuiksi ja rakkaiksi virsiksi.

Tärkeä osa VOIMAVIRSIÄ -konserttikokemusta on osallistuminen yhteislauluihin esiintyjien säestyksellä. Virsitekstin rivien väleihin voi jokainen sijoittaa itsensä niin kuunnellessaan kuin itse laulaessaankin. Sinne sopii myös ihmettelemään kaikkea sitä, mitä ei millään voi ymmärtää.


Katso myös

su 17.11. klo 18.00 -19.00

Kirkko

Iltamusiikkia

Marit ja Mikot sekä mieskuoro IlkanMiehet esittävät omaa hengellistä musiikkiaan erikseen ja lopuksi yhdessä. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!
la 28.12. klo 18.00 -19.00

Kirkko

Jouluinen hetki

Susanna Erkinheimo ja Katriina Mäki konsertoivat jouluisessa tunnelmassa. Mukana myös Katriinan isoveli, Petri Honkaniemi. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!
pe 27.3. klo 19.00

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Musiikkitilaisuus

Jaana Pöllänen